Josep Maria Lari Vilaplana va neixer a Barcelona, al  1973.Es més conegut pel seu nom artístic, Mag Lari , i  és un il·lusionista català.

Es va iniciar en la màgia professional l’any 1984, quan els seus pares, a la festa de Sant Jordi , li van regalar un llibre de Juan Tamariz . Va començar a fer els seus primers espectacles professionals i es va donar a conèixer arran del seu debut al Teatre Llantiol.

Més tard, el 2002, va guanyar el premi al millor espectacle de sala amb el xou Estrelles de la màgia a la Fira del Teatre de Tàrrega.

El 2011 va estrenar Splenda , el seu espectacle inspirat en Michael Jackson, on realitza grans il·lusions i diversos nous nombres. Splenda ha fet temporada a Barcelona, al Teatre Tívoli i al Teatre Condal (en dues ocasions), i ha realitzat una gira per Catalunya.

També destaca el seu treball com a presentador i director en les dues edicions del programa televisiu Pura màgia, emès en TVE en 2017 i 2018. 3 A més, el 27 de gener de l’any 2019 presenta la gala dels XI Premis Gaudí al Palau de Congressos de Catalunya.

Archivo:Mag Lari.png