Actualment els mags mes importans i coneguts al mon solen ser mags de carrerAquests fan magia en llocs publics  , i  com a espectadors o voluntaris per participar en el truc tenen a la gent que en aquell moment passà per allà , i per aquest motiu solen fer els espectacles en llocs on hi hagi molta gent , com carrers principals de ciutats o a prop de llocs molt turistics.

Els mags mes importants d’aquest estil , es solen ser famosos gracies a la televisió , com per exemple un mag molt conegut d’aquest estil es Antonio Díaz , mes conegut com El Mago Pop on te un programa a Discovery Max.En el programa sol fer espectacles de carrer que deixen impressionats als espectadors.

Un altre mag mes famos mundialment es Dyanamo. Aquest increible mag te els seu propi programa a la televisió.El programa es diu Magican Impossible , i en un dels capitols del programa surt un les trucs mes famosos del mon a on Dynamo travessa el famos riu Támessis a Londres d’una banda a l’altre caminant per l’aigua.

També hi han altres tipus de mags.Com per exemple mags d’escenari ,que son aquells que nomes actuen en escenaris i fan espectacles.